Nu ska det börjas gå....

jippie!! Imorn kommer löpbandet!!! Fasen vad jag ska gå!! Sätter Sebban i selet (vilket han inte tycker är så kul, så det kommer nog hålla max en kvart ) och bara går. Ska gå igenom hela what about Brian  är antagligen inte hemma då.... så jag får väl gå geom halva programmet =)
Pappa & Kalle har redan slagit vad om hur länge jag kommer använda gåbandet (eller löparbandet som det eg heter)  Vad dom inte fattar är ju att dom helt klart kommer förlora båda två när dom säger så där. Denna underbara maskin (hoppas jag att den är iaf) ska jag inte tröttna på!!! Även om jag sa likadant om cykeln med alla finesser som jag fick, använde i några veckor (om ens det) tröttnade å gav till min syster. Likadant var det med träningstjossan som jag sålde till Lelle Men ett gåband har jag alltid velat ha!
Tycer det är skittråkigt att gå ute, vare sig det är med Sebban eller utan... Skit tråkigt!!!
Nä nu börjar Betty!!

Mika


 Inte riktigt sånt som jag beställt men nästan

Vet ni vad ansa är kvinnor??

Jag borde ha ett litet block med mig vart jag än går (eller en liten bärbar data vore lite häftigare =)
Både i lördags och söndags har jag varti iväg någonstans å kommit på precis vad jag ska skriva i bloggen. Sen när jag väl sätter mig vid datan är det roliga som bortblåst. Så jäkla typsikt!!!
Var på babysim i söndags, den här gången tyckte det var riktigt kul!!
Mindre skoj var det när vi kom tillbaka till duscharna. Så fort jag öppnade dörrarna slungades jag tillbaka till 70-talet! Kändes som jag var i filmen Tillsammans!!!  Herregud kvinnor!!!! Vi lever för i helvete på 2000-talet!!! 2007 för att vara exkat! Vart jag än tittade var det nakna kvinnor som inte skylde sig för 5 öre!! Muffhår som skulle räcka till hela kvinnliga befolkningen!!! Missförstå mig rätt (är väl ett ganska skumt uttryck, missförstå mig rätt??... hmm...) Tycker det är skit bra att dessa kvinnor är stolta över sina kroppar... men jag kan väl få välja om jag vill se eller inte..... Ja jag vet, jag befann mig på ett ställe där man duschar offentligt och byter om offentligt men ändå... när du duschar kan du väl vända dig in mot väggen å när du ska borsta håret kan du väl sätta på dig underkläder först????  Skaka för fan inte ditt muffhårs vatten på mig å min son!!!! Oj, står jag i vägen för dig frågar dom någon å flyttar sig mot mitt håll.... Nej för faaaan kvinna håll dig borta kom inte hit.... Ja jag vet... jag låter helt dum ihuvet och det låter som jag stirrar på dessa nakna kvinno kroppar men det gör jag inte!! vart jag än tittar! Upp, ner, höger & vänster!! Dom är nakna överallt!! Förstår inte att man kan vara så bekväm med sig själv att man tex går å borstar håret naken, eller toppzar öronen naken osv... Tur att S inte kommer ihåg det här när han blir större =)
Väldigt "naket" blogg inlägg denna gång. Men vill bara veta om jag är helt ute å cyklar och är dum i huvet eller om det är någon som förstår vad jag menar?? Så alla ni som läser, kommentera!!! så jag får veta vad ni tycker!!
Kan ju tillägga att jag inte badar så jag slipper visa min härlighet! Haha!!

Mika

Manliga könet

"Vill du ha lite massage när vi kommer hem?, du ser lite trött och sliten ut" sa Kalle till mig igår när vi gick hem. (Sliten vet jag inte, men trött var jag. Hade inte haft en sekund över för mig själv. Sebban vill ju ha all uppmärksamhet å stackars underbara mamma behöver ju hjälp. Missförstå mig inte, jag har absolut inget emot att hjälpa min mamma. Hon ber mig inte att vara där å hjälpa henne. Jag vill hjälpa henne. Var bara extra trött igår) Väl hemma bäddar K ner mig och "nattar" Sebban.  Får en underbar rygg massage och tänker vilken underbar avlsutning på kvällen....
"Tänkte fall jag skulle ta Sebban imorn efter jobbet och åka till mamma. Så får du lite "egentid" och bara vara å göra vad du vill" Här vänder jag mig om och bara tittar på Kalle.... vad du än har gjort... fortsätt göra det =)  
Självklart blev det ingen ensam tid idag. Eftersom Kalle är av det manliga könet så hade han glömt kolla vad hans mor & far skulle göra idag(det kvinnliga könet hade kollat upp det för länge sen ) Dom var naturligtvis inte hemma. Kalle fick så dåligt samvete erbjöd sig att gå ut å gå med Sebban ett par timmar men det behövde han inte göra (bara för att han erbjöd sig så smalt jag ju självklart) Han kompensera mig rätt bra ändå =)  Han bjöd mig på kolgrillen, tog hand om Sebban hela kvällen, tvättta & diska Jag däremot har lata mig hela kvällen.
Han har även lovat mig en ny dag nästa vecka... Vi får väl se hur det blir med det =)

Mika

 Mina underbara 2

 Pappas fina tatuering


Tråkig lista

Här kommer en tråkig lista om mig, är så trött så jag tar en färdig skriven lista =)  Tack Lelle

Namn: Eva Michaela Lindqvist (förhoppningsvis Lundstedt snart =)
Smeknamn: Mika
Ålder: 23, snart 24
Längd: 169 cm
Vikt: väger mig inte
Favoritväska: Just nu är skötväsan suverän
Favoritkändis: Bla Oprah Winfrey
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: ganska blond förtillfället
Ögonfärg: Blå
Favoritfilm: Dirty Dancing, Sound of music, Pretty women, Notting Hill
Favoritskor:
Puma skorna
Drömjobb: Lyxig hemma fru
Favoritbutik / Sverige: Ikea & PoP
Favoritbutik / utomlands: ?? samma kanske
Favoritkaffe: Löfbergs lila
Sofi eller Ebba: I namnväg eller??.... Ebba
Favoritstövlar: svarta bootsen
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: massor (mest till Sebban =)
 Hur många skor har du?Så många att kalle har byggt ett X antal skohyllor åt mig i klädkammaren
Louis Vuitton eller Gucci: Kan inte välja
Kilklack eller stilett: Kilklack
TV-program: Grey´s Anatomy
Drömutseende: en blandnig av mig sjäv å nån med riktgit snygg kropp tex Jessica Alba (Haha)
Fulaste plagg i din garderob:
Köper inte fula kläder
Snyggaste plagg i din garderob : Se ovan
Favorittidning: Just nu, Mama & Vi Föräldrar & veckans Nu
Länder du varit i: Norge, Finland, Danmark, & Grekland
Länder du vill till: Usa spec till New York
Favoritplats i hela världen: Hemma
Favorithändelse i hela ditt liv: Sebbans ankomst =)
Husdjur: Katten Pepsi
Drömbil: Just nu är jag väldigt sugen på Toyota avensis (nyaste modellen, har en 99:a) 

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan?
ja
Gjort bort dig för den du höll kär? ja
Snubblat runt i dina klackar? nope men snubblat runt utan klackar =)
Varit avundsjuk på någon?Många gånger =)
Hatat någon? Ja
Druckit / rökt / knarkat: ja/ja/aldrig
Velat rymma och skaffa nytt liv: nej


Mika

Mamma & Sebban

Sura kärringar

Har tillbringat i princip halva dagen hos min mamma på sjukhuset. Sebban fick vara hos farmor Så kunde jag sitta i lugn å ro hos mamma.
Vet att sjukhus personalen sliter som få och har så dåligt betalt men det ger dom väl inte rätt att vara sura sat kärringar??!! Nu ska jag inte dra alla över en kant, men det var 2 tanter på mammas avdelningen som var de mest otrevliga kärringar jag nånsin mött. Fräser å suckar så fort en patient behövde hjälp.... Fan kärring, le och var trevlig eller gå hem!!
Jag är en person som ingen på sjukhuset gillar, jag menar (å säger det högt å tydligt) att vi för fan betalar skatt så lite sevice ska vi väl ha (sa det tex till mamma när jag snodde en kudde från en tom säng) JAg frågar alltid om allting, ger mig inte förren jag har fått som jag vill osv. Jag är alltså en jobbig patient eller anhörig. Men men nån ska vara det oxå.
Mamma lilla fick aif komma hem idag (först tänkte dom"vägra" att ge henne en rullstol, men för i helvete!!) Är helt totalt slut nu, man bli väldans väldans seg av att bara "sitta" hela dan....

Mika


Nej, inte igen!

Härom dan satt jag & min underbara mamma och pratade om när hon bröt benet. Vi räknade lite och insåg att det var 17 år sen (eller 17 år sen i höst). Helt sjukt, känns som det var max 5 år sen. Men nej jag gick i 1:an när det hände. Undrade varför pappa kom å hämta mig från fritids.... mamma och jag skulle ju gå på stan utan lillasyster.... Ibland är det läskigt hur fort tiden faktiskt går.... Varje vinter sen dess är min mamma livrädd när det är snö och is.... Hon går sååå sakta och försiktigt att t.o.m. pensionärer går om henne. Hon är livrädd för att halka och ramla igen (hon bröt foten så illa så att om hon på nåt sätt skulle skada den igen går den inte att "rädda") Så om jag hatar vintern, avskyr min mamma vintern.
Idag, nästan 17 år senare halkar min mamma igen och bryter foten (Som tur var eller tur i oturen är det andra foten den här gången) Stackars Stackars min mamma!! Hur fan kan det hända henne igen?? Ska hon behöva bryta benet 2 ggr??? Just nu opereras hon och pappa och jag är hemma för att få i oss lite mat. Min stackars underbara mamma är helt förstörd....
Vet att det finns männsikor som har det 1000 ggr värre men idag är det mest synd om min mamma!!

Mika

Sebastian

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för Det är Sebastians namnsdag iadg, Hurra Hurra Hurra! Sebastian - den vördande
Idag har det varit namnsdags kalas för Sebban, mamma Mika var uppe vid 8 och började baka. (riktig bullmamma haha) Daim kaka & hemmagjord tårta. Både kakan och tårtan lyckades (ibland förvånar jag mig själv i köket)  Fina presenter fick Killen oxå, ny vagn (av mamma & pappa) pop jacka (av mormor, morfar & moster) åkpåse till nya vagnen (av farmor, farfar, faster & farbror) Örngott + påslakan (av tant Emelie & tant Kakan)
Har haft min ätar dag idag.... Inge kul alls för idag var jag inte spec sugen på nåt men åt ändå (väldigt korkat) men imorn kommer jag bli sur på mig själv för att jag inte passa på att äta mera gott =)
Fick några saker sålda på
Tradera idag, alltid trevligt med lite extra klirr i plånboken.
Nya vagnen kom igår... Helt underbar!! Älskar den, men (alla som känner mig suckar, jag vet ) är den inte lite låg? Å är det inte lite knöligt där inne? Vanesak antar jag =)
Imorn är det Babysim för första gången, ska bli spännande att se vad killen gillar det!
Känns som det här inlögget blev väldigt hattitt =)

Mika                     




1. Sebban & pappa städar innan gästerna kommer
2. Underbara nya vagnen
3: Sebban öppnar paket

Helt underbar

Står helt still idag, kommer inte på en enda sak att skriva om.... I vanliga fall flyger fingrarna runt över tangentbordet. Men inte idag. Kalle står i köket och steker kyckling (som tur är, för jag är så jäkla hungrig) Emelie ska komma hit och äta. Eller eg kommer hon hit för att hon saknade Sebban (jag är inte favoriten för henne längre =) Maten får hon som bonus. Sebban ligger här bakom mig och pratar (eller snarare skriker)  med sakerna på sitt babygym. Vet inte om det kan vara tänder på G för han har varit så extra pipig och gnällig dom senaste dagarna... Återstår att se... Helt underbar är han iaf.  Pratade med folksam förut om försäkringar och så..... Det går ju inte ens att tänka sig att något skulle hända honom. Å skulle det GUD förbjude göra det (varken kan eller vill föreställa mig det eller tänka på det)  Va fan spelar det för roll vad jag har för försäkring,  Händer nåt honom slutar jag också att leva. Utan tvekan!
Han är utan tvivel, det mest underbara som har hänt mig/oss & det går inte att förklara med ord hur fruktansvärt mkt jag älskar honom =)
Det blev ett par rader ändå, massa djupa rader om kärlek men ändå =)

Mika


*världens finaste sebastian under babygymmet*


*Finast*

Nehä!

Jag klarade det!!! Wihooo, jag klarade ta mig fan det! Pollyn ligger kvar i skåpet & idag är jag inte ett dugg sugen! Är ju riktigt stolt över mig själv. Något jag verkligen saknar nu när jag låter bli vanlig cola å alla sötsaker (förutom på den älskade "ätar dan") det är att röka. Finns inget som stoppar söt suget som en cigarett. Men röka får jag ju inte heller göra.... Så det är bara att bita ihop. Klunka bon aqua päron som en galning igår... Får nog köpa hem ett par flaskor till....
Idag är ju dagen D.... Dagen när vågen åker fram.... Har varit duktig tycker jag, gått å tränat ´lite... Såjag borde inte gått upp i vikt iaf.... Men har lovat mig själv att inte bli ledsen om det inte visar som  jag vill.... Ska ju faktiskt ha mens vilken dag som helst. går alltid upp i vikt när jag ska mens å svullnar så där snyggt :-/

Mika

Jaha.... Inte bli ledsen hade jag lovat mig... Ledsen är jag inte men så jävla irriterad & omotiverad. Fan!!! Kan ju lika gärna trycka i mig hela påsen men polly nu.... Fan fan fan!  Varöfr går det inte?? Tålamodet är ju inte det bästa hos mig men... Lite reslutat så kanske man skulle bli motiverad iaf...

Vikt:    - 0,5
Bröst:  ****
Midja:  + 1
Höft:   + 2
Lår:   ***
Arm:  -0,5

Man behöver väl inte gå upp i vikt bara för att man inte går ner???!!!!

Har precis lagt Sebban så han han vila lite & nu ska jag upp på träningstjossan å svettas! Å Pollyn får ligga kvar där den ligger tills på lördag!!

 *Världens underbaraste*

Kom & ät mig!!!

Känns som det var evigheter sen jag satt vid denna "vän" Konstigt att man kan sakna en data.....
Får nästan (å då menar jag bara nästan, behöver inte lägga in mig på psyk än)  ångest om jag inte har hunnit sitta vid datan på hela dan.... Som idag tex,  nu springer jag mellan soffan å datan (skulle inte bett Kalle skicka tillbaka bärbara då hade jag kunnit sitta i soffan hela tiden haha) Måste ju både kolla Betty , skriva blogg, å kika på Fl. Så i reklamerna hoppar jag över till datastolen.

Är så grymt sugen på choklad just nu.... Ligger en röd påse Polly (mitt favorit godis) i skåpet å ropar på mig, nä den mera skriker på mig "kom å ta mig, kom å ät upp mig" Men jag ska fan stå emot!! (även om jag är såå sugen så den vänder sig i magen på mig) Har ju varit så duktig!! Ställde klockan på halv 8 å ställde mig på träning tjossan ( tänk att jag aldrig kan komma ihåg vad den heter) svetten rann efter 10 min, (så tränad är jag) Sen vaknar Sebban, han som aldrig brukar vakna innan halv 9 vakna inna 8!!!??
jaha tänkte jag då får jag väl gå ner till stan istället för att åka varma sköna bussen. Blev dock lite sen å små sprang emmellanåt i !!motvind!!  Fasen det var ju hur jobbigt som helst, fick ju kämpa för att vagnen skulle komma framåt. Så idag har jag verkligen fått lite motion.... Inte ska man väl förstöra det genom att vräka i sig polly....!!!!!

Mika


    *älskar*
Fast det ska vara röda!!!

för trött för det här

Är så himla trött så jag kopierar listan från Lelle s blogg (www.ahren.blogg.se)

10 snabba:

1. Vad åt du till frukost idag?
2 smörgåsar & ett glas oboy (det är ju helg =) 
2. Vad åt du till middag idag?
*black out*
3. När fick du en kyss senast?
Alldels nyss
4. När stötte någon på dig senast?
Haha, förra fredagen =)
5. Vad gör du helst en vardag?
Umgås med familj & vänner men allra helst med Sebban å Kalle
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Kroppsbyggnad + kläder & skor
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Sebban har blivit storebror minst en gång =) Lever självklart med Kalle fortfarnade å vi bor i hus!!!
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
underbart perfek, kunde funnits lite mera pengar bara
9. Vad har du på dig för kläder nu?
bara svarta
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
jajamän

Auktion på tradera

Japp, jag har också trillat dit. Jag har blvit en "tradera nörd".... Från första sekund så var jag helt fast i det!
Kan bara inte sluta! Tyvärr köper jag mer än jag säljer =) Hittar alltid nåt roligt  så man bara måååste ha!!!
Första gången jag var inne på tradera tittade jag runt lite i syfte för att lära mig.... Första auktionen jag var inne¨på råkade jag tydligen trycka på "köp nu" knappen. "Grattis du har lagt det vinnande budet säljaren kontaktar dig osv osv" Va????!!! Nej sluta *tryck på ångra knappen ett x antal gånger*  Sorry, budet är bindande! Jaha då har jag allstå precis köpt ett jä*la vykort för 10 kronor..... Var ju inte riktigt min tanke men men =)  Nu har jag iaf lärt mig hur man gör och jag budar inte på nånting jag inte vill ha =)
Har precis lagt ut 5 grejer på auktion så förhoppningsvis kanske man tjänar en slant....
Har dock det vinnande budet på 3 auktioner så än så länge ligger jag minus =)

Alias, ett av kanske tidernas roligaste spel!! Mackan & Lelle var här och spelade spel med mig & Kalle igår kväll. Och jag vred mig av skratt när M skulle förklara sina ord. I ett hysteriskt  tillstånd skrek han ut sina förklaringar medans stackars K försökte förstå vad han menade. L och jag hade fruktansvärt kul när det var killarnas tur och jag behöver väl inte säga vem som vann?? =)

Idag är det 25 års middag/fest så det är väl dags att gå och platta burret nu! =)

Mika
 

host host, snörvel snörvel

Skulle vilja ha ett annat teckensnitt... Det här är ju ganska tråkigt, vill ha nåt man blir glad av =)
Har varit iväg på "mamma träff" (jisses så vuxen jag låter haha, känner mig fortfarande som 18 ibland)
Vi höll till på den allmänna lokalen för att vi skulle bli så många, men som vanligt var det ett x antal sista minuten avhopp så det slutade med att vi satt 9 st där i den fruktansvärt kalla lokalen. dessutom var golven så jäkla skitiga så att barnne inte kunde vara på golvet så dom fick snällt sitta i vagnen eller i knät.
fruktansvärt irriterande när man kunde ha vart hemma hos tex C!!

För en gångs skull när jag tittar på tränings mojängen blir jag sugen på att träna! Men halsen gör precis lika ont (om inte ondare) som igår så det är nog ingen bra ide att ställa sig på den idag *kommer ihåg hur det kändes igår* =)  När jag nån gång blir frisk (känns som aldrig) kommer jag inte alls vara sugen på att träna längre, då kommer det bara vara ett måste =)

V fick sin vagn igår (jag beställde den före henne men hon får den först, hur orättvist är inte det?????) Åhh så fin den är *kär* å så mkt lättare att köra. Ringde babyland igår och tjata lite så förhoppningsvis får jag den om en vecka!!! =) Då kommer det säkert ha kommit 4 dm snö =( så det blir jobbigt att köra den.... =)
För er som inte känner mig så är jag tokig i vagnar (blev vagnar istället för skor när jag blev gravid) hittar nya hela tiden jag vill ha... Vet redan vilken jag ska köpa i höst =)

aja, då får det bli adjö för denna gång, hade tänkt mig ett kort inlägg idag för känner mig så sjuk *stackars mig* men så kort blev det ju inte. =) Ska slänga mig i soffan brevid Kalle nu!

Mika

                                           
Jag & min Kalle                                                  Sebban som tomte

Onsdag

Mår inge bra, näsan rinner å det känns som knivar i halsen när jag försöker svälja..
Trots det ska Mika upp på träningsmojängen.... trampar och vevar med armarna med stavarna i exakt 6 min 17 sek. Sen kan jag inte andas! Halsen blev dubbelt så tjock och det bultade i både kropp och knopp. På darriga ben gick jag ut i köket och gjorde iordning (Tack å lov att Sebban sov middag) en kopp te, öpnnade en ny påse vicks och bädda ner mig i soffan. Gissar på att det är en ganska dålig ide att träna (spec när man är så otränad som jag är) när man är sjuk.... Ska gå och lägga mig i soffan ett tag till, får passa på medans Sebban sover!! V´s gå band kom igår.... Jag vill oxå ha!!!! Måste övertala Kalle så jag kan få ett jag med =)

   *vill ha*

Har ju då tänkt att jag ska gå ner i vikt.... väger mig varje (började idag) onsdag å mäter mig varje eller varannan onsdag:

DATUM         VIKT       BRÖST        MIDJA        HÖFTER        LÅR        ARM
10/1-06         ***           ***                ***               ***                  ***           ***

Så håller vi tummarna att det står - under varje fält nästa vecka =)

Mika

Flera barn

Sebban väckte mig imorse, halv nio!!!!! Inte klokt vad killen kan sova. Inser  att Kalle & jag är ganska bortskämda med Sebbans sömn. Antagligen därför vi vill ha flera barn =)
Om Kalle skulle få bestämma så skulle vi nog få ett syskon ganska snart.... Tur att det är jag som har sista ordet i den frågan =) Jag har bestämt (som om man kan bestämma det till hundra) att jag vill ha barn igen Mars-maj 2009. Då är Sebban 2 ½ det är väl helt perfekt!!! (vet ju redan vilken syskonvagn jag ska ha *vagn galen*) Slipper även att vara höggravid under sommaren för det vägrar jag vara!!!!
Vägrar ju egentligen att föda barn igen, men då kan det bli lite svårt att få syskon till Sebastian....
Tåls att fundera på.....



Nya vagnen är beställd oxå...Emmaljunga city cerox 360.... (man hör ju bara på namnet hur snygg den är!!)
Försökte kopiera en bild så jag skulle kunna lägga upp den här. Men det funka inte antingen är jag fruktansvärt oteknisk (fast jag brukar ju kunna *hmm*) eller så går det bara inte... jaja ni får tro på mitt ord när jag säger att den är underbar!!! Är eg inge fel på den vi har nu (förtuom att den är stor och klumpig )
Tröttnade efter 2 månader =) Men ingen som känner mig blev speciellt förvånade =) Älskar vagnar och skulle jag har råd skulle jag ha ett par hundra =)



Dagen har vi tillbringat hos C & L även V & H och S & E var där så Sebban fick leka med sina kompisar och jag fick leka med mina =)



Mika

Rubriken är svårast

Tycker verkligen att det är svårt att hitta på en rubrik.... Ska ju vara något lockande och inte för långt.
Hmmm, ja det var ju lätt!!!  Andra gången Mika ska blogga "på riktigt" och hon får hjärnsläpp =)

 Jag och Sebban  var på stan med Faster Isabelle idag, skulle hjälpa henne att köpa nya kläder och smink. Hon hittade massor med fint, hon verkade himla nöjd iaf. Hade tänkt att hitta nåt till mig själv också. Men det är inte ett dugg kul att köpa kläder när allt ser för jävligt ut på...Därav mitt nyårslöfte eller var ju inte bara nyårslöfte, bestämde mig innan jul så då borde det inte räknas som nyårslöfte. Då borde det gå att hålla.... För nyårslöften tycker jag är omöjliga att hålla, det går bara inte!!  Kännder faktiskt inte någån som lyckats hålla sina löften. Ni då??
Jag har iaf bestämt mig för att gå ner i vikt (brukar mestämma mig för det lite då och då) skillnaden den här gången är att jag inte följer nån diet. Bort med, viktväktarna, Herbalife, Atkins, GI, osv Det är då det går åt helvete för mig... Så den här gången gör jag precis som jag vill själv.... Bort med Cola, (åh min älskde vän Cola hur ska det här gå????) chips & godis under veckorna. Har en dag i veckan då jag får äta det jag vill annars skulle det här braka dag 1) mer kött å sallad på tallriken och mindre pasta och ris....
Är fullt medveten om att det kommer ta lite längre tid än med andra dieter men det struntar jag i.... måste ju hitta nåt som passar mig!

Mika


Faster Isa & Sebban

Sista försöket....

Jaha då prövar vi en sista gång......
Skrev 2 inlägg igår, det första var ett ganska vanligt. Om hur jag hittade hit och varför jag ville skriva här. Infogade ett foto när jag var klar, som Lelle (det är tack vare henne jag vart lite sugen på att "starta" en blogg) alltid gör på sin blogg lite roligare att läsa då känns det som. Och hela bloggen bara försvann!!!
Andra bloggen blev en irriterad blogg, måste man vara ett geni för att få till en blogg här eller????!!!!!
Så himla svårt kan det väl ändå inte vara??? Vill ju ha med en bild!!!!! skrev av mig lite och publicerade bloggen och även den försvann!!! Va F*n nu skiter jag i det här!!! Sov på sakne och bestämde mig för att pröva en sista gång...
Så här sitter jag nu igen och håller både tummar och tår för at det ska funka.... Vill ju skriva här, älskar att skriva! Kanske inte spec bra, roligt  eller intressant men ändå =)


Mika

 

Mamma Mika & Sebban