inte lika mkt rosa

i Ebbas garderob som jag trodde att det skulle vara
Visst är det rosa kläder men i lagom dos =)kläderna & bilderna kommer från
Polarn & Pyret


Kommentarer
Postat av: micaela

jag har fortfarande lite högt blodtryck, men man ska må så här efter man fått barn trött och elendig..

men träffade bara distriktsköterskan, ska träffa läkare om 3 veckor..kram kram

Postat av: Hanna

Tack snälla du! Hörde av Linda att ni köpt lägenhet. Va kul! När flyttar ni in där? Kram på dig

2009-09-09 @ 20:33:05
URL: http://hanies.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du får berätta mer sen när vi ses:). Kram

2009-09-10 @ 17:05:47
URL: http://hanies.blogg.se/
Postat av: fia

Ja, i mina ögon är det illa, oavsett vem som äter det eller när de äter det. Visst händer det att vi äter det här hemma, men det är väldigt sällan och jag ser det inte som en ordentlig näringsrik måltid. Stuvade makaroner, hemmagjorda köttbullar och en sallad till så blir det genast lite bättre.

Det kanske är jag som är bortskämd med hemmagjord mat sen jag var liten, och att jag fortsatt i det spåret.2009-09-10 @ 21:45:11
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: fia

Som sagt det händer att vi äter sånt vi också. Men om det är något avancerat så brukar jag förbereda maten, kvällen innan eller när M är på dagis och C sover.Fast jag tycker sällan att mat tar speciellt lång tid att göra, 40-60min. M tycker dessutom bara att det är roligt att hjälpa till i köket, så vi umgås ju även då.Vad jag menar är bara att man bör se efter vad sina barn, stora som små, får i sig. Men självklart skadar det inte med halvfabrikat eller snabbmat som McDonalds nån gång då och då. Här hemma är vi långt ifrån perfekta. Jag älskar hemmagjord mat och lagar det nog 29 av 30dagar i månaden. Tyvärr så älskar jag också att göra efterrätter ;-) inte lika nyttigt..Men det är kul att det blir en liten "diskussion" av det hela, det var tanken. Tråkigt bara att inte fler orkar/vill säga vad de tycker och tänker.

2009-09-10 @ 22:31:05
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: fia

Jo, men äter tillsammans gör vi också. Förutom när G jobbar sent förstås.

Haha, jo det vore kul om fler tyckte till.. men jag och min mor hade vår diskussion på telefon istället ;-) Fast hon var bara positiv till mitt inlägg och kunde inte annat än att hålla med, även om hon själv är överviktig.Men jag hoppas du och alla andra förstår att jag inte menar att trampa någon på tårna, och inte heller peka ut någon viss person. För jag har många vänner, bekanta och släktingar som är just överviktiga. Det är endast mina åsikter, och sen en del fakta ur Naturkunskaps boken förstås.Skönt att du håller med om andra inlägget. Synd bara att det händer ås mkt skit här, för jag gillar annars själva staden.

2009-09-10 @ 23:01:54
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: fia

OK :-) Absolut, vore bara kul om du spann vidare på det. Så får jag hänga med och se vad folk säger i din blogg ;-) Du har ju andra besökare än mig, spännande bloggvärlden kan vara ;-)

Trevlig helg på er förresten!

2009-09-11 @ 16:07:14
URL: http://maximilian06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback