Host & snörvel

Min tur att bli förkyld då,
ganska väntat antar jag men hade hoppats på att klara mig
Lite dålig tajming bara
skulle behöva packa en massa kartonger
men finns ingen ork över till det...
ska slänga i mig lite lunch & packa om jag hinner =)
Ska ju hämta prinsen vid 2.

Mer bilder av Anja (tagna i somras)Kommentarer
Postat av: micaela

Måns är snorig, men ALLA är ju det idag, så inget som smittas tror jag..

uss så kallt det är ute nu!!! Hösten är här på riktigt =)kram

Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Usch vännen krya på dig också!

KRAM

2009-10-15 @ 11:50:56
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Fru Olsen

Vilka fina bilder! Den där Anja kan få komma hem till oss oxå och fota:-)

Jag skulle vinka till Kalle om jag visste att han såg mig (så klart) men just igår var han högst upptagen emd sitt arbete och vi gick i mörkret utan reflexer så vi syntes nog knappt.

2009-10-15 @ 19:33:31
URL: http://vdifamiljen.blogg.se/
Postat av: Fia

Fina bilder, fast jag gillar höstbilderna i förra inlägget bättre, superfina färger och allt!! De här bilderna är för fixade, så de nästan ser tecknade ut.Jo, angående din kommentar i mitt inlägg.. så kan jag välk inte annat än att hålla med kunden om muffinsen haha.. det är svindyrt! Dock så gräddar vi allt bröd, inte värmer som kunden skriver.. och tyvärr är inköpspriset väldigt dyrt för oss, med tanke på att vi är en liten butik, som köper in lite.. därav dyra priser, på det mesta... :-(

2009-10-15 @ 19:46:00
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: becka

taskigt läge att bli förkyld nu, alla verkar bli det nu :/ krya på dig :)

kram

2009-10-15 @ 22:47:48
URL: http://beckyl.blogg.se/
Postat av: Fia

OKOK :-) Jodå, han kan va själv vid spisen, så länge jag är i närheten. Man är van och det är nästan så man har ögon i nacken ;-) Men han har varit med så mkt så han vet att man inte får röra spisen över huvudtaget, och att det är handtaget på stekpannan/kastrullen som gäller. Sen så anser jag att man lär sig av sina misstag, inte för att jag låter honom skålla sig för att lära sig, men med de flesta andra saker.. han får t.ex. provsmaka allt han vill i köket. Oftast så brukar det ju vara grönsaker och sånt, men ibland frågar han när jag skalar potatis, vispar pannkakssmet m.m. Han smakar, spottar ut, och lär sig. Rätt roligt faktiskt, plus att jag säger att det inte är gott innan han smakar, så han lär sig också att jag inte bara säger så, utan faktiskt menar det..

2009-10-15 @ 22:48:42
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: Fia

Haha, japp... men vi har en tendens att få så mkt "skitsaker" som tyvärr bara ligger här hemma.. och jag får rensa och slänga/sälja vart efter som.. jag skrev inlägget för att slippa extra arbete och slöseri för pengar för de som köper..

Jag har frågat honom och han vill ha en liten tomte, ännu en blå bil och kläder med Blixten McQueen haha.. Det känns som han har Cars kläder, och kläder överhuvudtaget som räcker och blir över.. som jag skrev i inlägget.. och en blå bil.. visst det kan han ju få.. men jag vet att det bara skulle bli en i mängden tyvärr.. och en tomte.. jaa, det kan han ju få ändå, jag tror faktiskt inte att han vet vad han önskar sig..

Jo, jag är ju inget fan av Po.P, men som jag skrivit tidigare så gillar jag deras ytterkläder och randiga kläder... och ytterkläderna kostar ju en del, så ett bidrag till en ny vårjacka skulle sitta fint ;-)

2009-10-16 @ 08:27:03
URL: http://maximilian06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback