Snart är det jul här i vårt hus la

0-68085a19ec0dbeed900d46d36a61776e.png

Snart är det jul här i vårt hus lalalalla :) Nedräkningen har börjat iaf. Har haft advents fika här hemma och nu är det dags för söndags mys!


Kommentarer
Postat av: Fia

Ja, precis däromkring är nog bäst. Men sen tycker jag att personlig mognad spelar in också. M hade precis lärt sig gå när han började, vilket kändes skönt. C har ju börjat gå nu i dagarna, och tar verkligen för sig här hemma, så henne känner jag mig inte alls oroad för.När det gäller brorsan så har han just nu en övernattning varannan vecka, och även ett par tim umgänge/vecka. Det är ett interimistiskt beslut, taget av domstolen.Men den slutliga utredningen är fortfarande igång, då han överklagat familjerättens beslut. Så det återstår att se. Men jag slutar aldrig förvånas över deras sjuka beslut. I det senaste stod det bl.a. att lilltjejen ofta har fläckar på kläderna när hon varit hos brorsan. Hallå, hon är 2år och det blir lite spill när man äter själv i den åldern. Klagar man på dagis då också, undrar jag?? Skicka med ombyte istället, och kläderna går ju att tvätta. Usch, jag har haft såna föräldrar när jag jobbade på dagis. Som skickade barnen med "finkläder" och sa att de inte fick smutsa ner sig. Stackars barn, satt på huk i sandlådan för att inte smutsa ner sina vita strumpbyxor...Hur som, en annan sak som stod var att han ger henne för mkt mat. Även där suckar jag, hur kan man ge ett barn i den åldern för mkt mat. "Fel" mat hade jag kunnat ta, om man skulle tycka att han ger henne onyttig mat lr så.. men för mkt?? Dessutom så har hon aldrig varit med när han givit henne mat, så att de ens använder såna grejer i utredningen förvånar mig.. men de skriver tydligen ner vilken rövarhistoria som helst...

Postat av: micaela ♥måns09♥

kan komma få

*gå vagn

*pyjamas

*pyzzel

*kläder

tror det är allt, känns som om han komma få mycket av andra och sen vet ju inte han vad det är än, så han får mer julklappar nästa å¨r istället..

tycker att det är en svår ålder att köpa till också..kram

2009-11-30 @ 07:29:59
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: victoria

Mysigt! Nu längtar vi massor efter er!!! Måste verkligen ses snart. Puss

2009-11-30 @ 07:56:56
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback