Kära Tomten!


Sen önskar ju Sebban sig självklart bilar, ambulanser, blixtenbilar osv osv
vilket han alltid gör =)


Kommentarer
Postat av: Fia

OK, jag såg det rosa setet först.. och jag fastnade just för knapparna. Jag älskade att de var bruna. En bra brytning. Men dels så passar inte C så värst bra i rosa, sen så gillade jag inte fickorna. De smälte in för mkt, jag gillade kontrasten med att det var vit bottenfärg..

jaja, mycket att tänka på när man shoppar till de små haha.. Förresten mkt bra grejer du hade önskat till barnen. M har typ lite av allt som du nämnt, utom leran (men vi har gjort egen som han älskar), så jag blir lite kluven.. man vet inte vad som ska köpa.. än så länge har det blivit spel, pussel och kläder.

Postat av: micaela ♥måns09♥

vilka fina önskelistor=)=)

Hoppas tomten är snäll och ger vad dom vill ha =)jag har lagt av med ALLA sötsaker (vist fuskar man iböand) men det måste man få göra =)

sen blir det 1 timmes promenad varje dag om det inte är allt för kasst väder...kram

2009-11-25 @ 20:40:35
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: Isabelle

haha oj vilken lista han fick ihop ;) han önskar sig säkert hela leksakskatalogen också haha!

jag saknar er!

puss och kram

2009-11-25 @ 21:18:28
URL: http://isabelle93.blogg.se/
Postat av: Frida

Ah, jag tycker det finns såna fina tvättmedel överallt, men kan inte komma på var nu när du säger det... kanske typ village? Dom är SÅ fina.Braiga önskelistor,hoppas tomten hittar allt kul hihi.

KRAM

2009-11-25 @ 21:34:08
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Fia

Nope, eller vi har inte fått något svar alls..

så varken bu eller bä ;-) Men vi har garantimånad i februari, och med tanke på syskonförtur så TROR jag att vi får plats. Men mig gör det inget om det blir lite senare, så länge det inte blir precis innan sommaren, då känns det som man lika gärna kan vänta tills hösten. Men jag tror inte mina dagar kommer inte räcka till hösten. Just nu har jag tagit ut fulla veckor.. men har ganska nyligen börjat ta ut 50/50 av hennes och Maximilians.. han har rätt många dagar kvar. Har ni sökt ännu?

2009-11-26 @ 22:42:02
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: Linda

Kan tänka mig att strumpor står högt upp på Sebbans lista , hihi

2009-11-26 @ 22:48:25
Postat av: Fia

ok, jag är pengarkåt haha.. så jag tar ut full fp ;-) Jag tar för de dagar han inte går på dagis. C =mån-tors och M fre-sön, förutom den helgen jag jobbar.. på så sätt sparar jag lite på hennes dagar.

2009-11-27 @ 18:42:07
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: Fia

Jo, sant.. när började Sebastian på dagis?

Maximilian började när han var 1år och 3mån, och det var perfekt timing, även om man gärna hade velat ha honom hemma lite längre. Och jag vet sen jag själv jobbade på dagis att det oftast är lättare att skola in yngre barn. 1-1½år är perfekt!

Men Ebba blir ju ca 1år och 4mån om ni får plats i aug,så det blir ju lagom... jag hade velat att C föddes lite senare haha.. hon hamnar så knasigt med terminer osv.. har redan tänkt på hur man ska göra med skola, låta henne börja ett år tidigare eller ett år senare...?! Det får nog hennes mognad avgöra när det är dags...Vet inte hur vi lyckades, men vi har ca 150dagar kvar för Maximilian, och vi kommer ju ha kvar rätt mkt dagar för California också, eftersom G har sina kvar. Han har dock väldigt mkt semesterdagar, som han måste ta ut på nåt sätt, över 70st. Hur mkt sem.dagar har man på dagis?? jag har bara 25st betalda på ica.

2009-11-27 @ 22:25:08
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag tycker Sebbans önskelista är den bästa! Tänk när man fick leka med tåg och bilar utan att få skäll. Barnen på jobbet tycker inte det är kul när jag leker med deras bilar :p Hoppas att dina små änglar får vad de önskar sig!

Kram

2009-11-28 @ 14:29:19
URL: http://fairydust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback